آموزش راحت ترین روش عیب یابی پکیج دیواری با مدرک معتبر

آموزش تعمیرات پکیج چیلر کولرگازی با مدرک رسمی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور جهت ورود به بازار

سلام من در خدمت شما هستم هر سوالی دارید از من بپرسید...

ثبت نام از طریق واتس اپ
Close and go back to page

آموزش راحت ترین روش عیب یابی پکیج

در مقالات قبلی ترتیب استارت قطعات را دانستیم، لذا پیدا کردن ایراد آسان تر می شود. به عنوان مثال اگر دستگاهی روشن شد و تا مرحله فن جلو رفت اما شعله تشکیل نشد، ایراد می تواند در تهویه نامناسب باشد و نشان از تایید نشدن عبور جریان هوا در پرشر فن دارد. البته تعمیرکار می بایست با اطلاعات کافی راجع به قطعات و نحوه عملکرد آن ها ایراد را پیدا کند.

بهترین راهکار برای عیب یابی دقیق، آنالیز کردن ایراد و تقسیم بندی قطعاتی که می توانند با ایراد رابطه داشته باشند. در ذهن خود یک جدول تشکیل داده و یا به صورت کتبی بنویسید.

ما در آموزشگاه تاسیسات در دوره اموزش پکیج به شما یاد میدهیم چگونه پکیج ها را عیب یابی کنید. در کنار آن در دوره هایی مثل آموزش آبگرمکن یا آموزش تعمیرات اسپلیت نکات مهم تعمیرات را به شما اموزش میدهیم.

مثال :

قطعاتی مربوط به ایراد نقص در تهویه مانند ایرادی که در بالا توضیح دادیم کدامند؟

مسیر دودکش، فن، ونتوری، شیلنگ های ارتباطی، پرشرفن، سیم های اتصال، برد کنترل.

حالا که میدانیم امکان چه مشکلاتی وجود دارد، برای تست آن ها آماده می شویم و برای راحتی کار و سرعت بالاتر، از ساده ترین ایراد شروع می کنیم. در این مورد چک کردن مسیر دودکش راحت ترین جست و جو می باشد. با جدا کردن دودکش از دستگاه و استارت مجدد آن برای چند لحظه می توان یکی از احتمالات را تست کرد. در صورت جدا کردن دودکش از دستگاه و استارت مجدد آن برای چند لحظه می توان یکی از احتمالات را تست کرد. در صورت کارکرد دستگاه می بایست ایراد را در دودکش و مجرای خروجی جست و جو کرد.

اگر هنوز ایراد وجود دارد ، از این پس ایرادهای الکتریکی را از هم تفکیک می کنیم. برای این کار فیش های متصل به پرشرفن را جدا کرده و پس از روشن شدن فن به صورت دستی به یکدیگر متصل میکنیم. در صورت ادامه کار، ایراد را در قسمت فن، پرشر فن، ونتوری و شیلنگ ها جست و جو می کنیم. اما اگر با عمل جامپر کردن سیم ها، مشکل حل نشد چگونه عمل کنیم؟ در این صورت، با یک آوامتر در حالت بیزر پرشر فن را در حالت فن روشن و فن خاموش تست می کنیم. تا از سلامت پرشر با خبر شویم.

اگر با فن روشن اتصال برقرار نشد ، شیلنگ پرشر را از قسمت فن جدا کرده و عمل مکش و یا دهش را به صورت مصنوعی با دهان انجام می دهیم. این عمل می تواند سلامت شیلنگ های رابط را ثابت کند. در صورت سالم بودن شیلنگ ها و پرشر به سراغ آخرین قطعات یعنی فن ونتوری می رویم. برای تست ونتوری می بایست از باز بودن مسیر شیلنگ ها به ونتوری و عدم وجود ضایعات در مسیر های ونتوری مطمئن شد.

سپس ولتاژ برق فن را با ولت متر چک می کنیم، زیرا اگر ولتاژ پایین باشد فن روشن می شود، اما مقدار جریان هوا به علت سرعت پایین تر بلوئرفن به حد کافی نمیرسد. در این نوع عیب یابی، کلیه قطعات مربوط به ایراد به ترتیب درصد احتمال خرابی تست می شوند و احتمال خطا بسیار پایین است برای این نوع عیب یابی، می بایست نحوه عملکرد آوامتر را بدانید تا بتوانید با استفاده از آن قطعات را تست کنید.

با این روش تعمیر، نه تنها در پکیج، بلکه در کلیه لوازم با اطلاعات کافی در مورد قطعات آن میتوان ایراد را تشخیص و برای رفع آن اقدام کرد. به این روش، برنامه ریزی تعمیر گفته می شود.

مطالب علمی

ارتباط با آموزشگاه دانش تاسیسات

شعبه تهران

شهر ری، سه راه ورامین، خیابان شهید غیوری، کوچه صالحی ، سرای محله شهید غیوری

تلفن:  09030770446

02136657315 - 02133372675

لوکیشن آموزشگاه دانش تاسیسات تهران

--------------------------

شعبه اصفهان

هشت بهشت غربی، انتهای ملک شمالی، نبش کوچه ریخته گران، روبروی قرض الحسنه ابوذر

تلفن: 03132722459

09909516260

09030770446

 لوکیشن آموزشگاه اصفهان

سامانه پیامک

5000203002020

جهت ثبت نام مشخصات خود را به شماره فوق پیامک نمائید.