تشخیص عیب خرابی شیر انبساط چیلر با مدرک معتبر

آموزش تعمیرات پکیج چیلر کولرگازی با مدرک رسمی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور جهت ورود به بازار

سلام من در خدمت شما هستم هر سوالی دارید از من بپرسید...

ثبت نام از طریق واتس اپ
Close and go back to page

 تشخیص عیب پیشرفته

 ظرفیت بسیار پایین شیر انبساط

آموزش چیلر تراکمی

 1- عدم وجود سابکول (مادون سرد در مایع مبرد )

 2-وجود افت فشار در شیر انبساط کمتر از میزانی است که برای در نظر گرفته شده است.

 3-محل نصب حباب شیر انبساط نادرست است ( بسیار سرد)

 4-افت فشار زیاد در اوپراتور

 5-شیر انبساط توسط یخ یا شی دیگر گرفتگی پیدا کرده است.

 6-محل نصب متعادل کننده خارجی است.

 وجود صدای تق تق مایع در کمپرسور هنگامی که اغاز به کار می کند.

 1-شیر دهش کمپرسور اجازه عبور مایع را داده است ( مبرد در لوله دهش کندانس چگالیده شده تا وارد کمپرسور شود).

 2-پایین بودن دمای محیط محل نصب واحد کندانس ( مبرد در کمپرسور تقطیر می شود.).

 هنگامی که بخار مبرد در لوله دهش تقطیر می شود. موضوع تجهیزاتی است که در خارج از موتور خانه نصب می شود یا در فصل زمستان عمل میکند،‌ یا با دمای محیط کم و سیکل خاموشی طولانی دستگاه همراه می شود. مبرد مایع می تواند وارد سیلندر های کمپرسور شود. این موضوع هنگامی رخ می دهد که شیر های تخلیه به طور صحیح در جای خود قرار نگیرند. همچنین از عوامل وقوع ان ، طراحی ضعیف شبکه لوله کشی است.

3-عبور لوله مکش در دمای محیط کم و عدم عایق بندی ان در صورت نصب در محیط سرد باعث کندانس مبرد در لوله مکش می شوند. زمانی که کندانس در لوله مکش اتفاق می افتد،‌ مبرد در زمان روشن شدن کمپرسور به سمت سیلندر کشیده می شوند.

4-لوله مکش در صورت رایزر، یک ریزش ازاد به درون کمپرسور دارد. این مسیله در نتیجه طراحی ضعیف لوله کشی رخ می دهد که در پی نصب تله روغن در لوله مکش این شکل اصلاح می گردد.

5-اتصال حباب شیر انبساط با خط مکش ضعیف بوده یا اینکه به دما پاسخ می دهد. که اگر در محل نادرست نصب شده باشد،‌ می تواند باعث پر شدن بیش از حد اوپراتور در طی فرایند شود که ممکن است عامل ورود مایع به لوله مکش و کمپرسور گردد. این موضوع ممکن است در زمانی رخ دهد طول لوله مکش کوتاه باشد.

6-صدای تق تق مایع در زمان کارکرد کمپرسور فشار اوپراتور بسیار کم یا سوپر هیت مکش بسیار ضعیف فشار مکش بسیار کم یا سوپر هیت مکش بسیار زیاد

قرایت فشار کم از روی گیج مرکب در هنگام کارکردن دستگاه ضرورتا به معنای درست کار نکردن دستگاه نمی باشد. میزان فشار بایستی با دما طراحی و اختلاف دمای توصیه دهش برای مواد غذایی ذخیره شده مناسب باشد.

ارتباط با آموزشگاه دانش تاسیسات

شعبه تهران

شهر ری، سه راه ورامین، خیابان شهید غیوری، کوچه صالحی ، سرای محله شهید غیوری

تلفن:  09030770446

02136657315 - 02133372675

لوکیشن آموزشگاه دانش تاسیسات تهران

--------------------------

شعبه اصفهان

هشت بهشت غربی، انتهای ملک شمالی، نبش کوچه ریخته گران، روبروی قرض الحسنه ابوذر

تلفن: 03132722459

09909516260

09030770446

 لوکیشن آموزشگاه اصفهان

سامانه پیامک

5000203002020

جهت ثبت نام مشخصات خود را به شماره فوق پیامک نمائید.