انتخاب کدام چیلر بهتر است با مدرک معتبر

آموزش تعمیرات پکیج چیلر کولرگازی با مدرک رسمی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور جهت ورود به بازار

سلام من در خدمت شما هستم هر سوالی دارید از من بپرسید...

ثبت نام از طریق واتس اپ
Close and go back to page

انتخاب کدام چیلر مناسب تر است

هر یک از انواع چیلر، دارای مزایای خاص خود هستند. چیلر باید از راندمان دربارهای جزئی و بار کامل برخوردار باشد. درمورد چیلرهای تراکمی پیستونی راندمان دربارهای جزئی و کامل تفاوتی ندارد. اما در چیلرهای سانتریفیوژ راندمان دربار جزئی به میزان قابل توجهی پایین می آید. البته با استفاده از موتورهای فرکانس متغیر می توان راندمان چیلر رادربار جزئی افزایش داد. اما این کار برای هر دستگاه هزینه ی اضافی دربر خواهد داشت.

موتورهای فرکانس متغییر می توانند راندمان چیلرهای سانتریفیوژ و روتاری رادبار کم به طور قابل ملاحظه ای بهبود بخشند. بدین لحاظ برخی از چیلرهای سانتریفیوژ، جدید که از کارایی بالایی دربارهای جزئی برخوردارند در بسیاری از پروژه ها از چیلرهای جذبی شعله مستقیم گازی جذاب ترند.

اما به طورکلی چیلرهای جذبی بدین لحاظ که جهت سرمایش از برق استفاده نمی کنند و مصرف برق ساختمان را به شدت کاهش می دهند، سهم قابل توجهی از بازار چیلرها را به خود اختصاص داده اند.

چنانچه گرمای تلف شده یا ارزان قیمتی در دسترس باشد احتمالا چیلر جذبی بهترین گزینه است. در مناطقی که هزینه ی برق در ساعات پیک مصرف گران تر باشد، جهت پایین آوردن هزینه می توان از هر دو نوع چیلر(تراکمی و جذبی) با هم استفاده کرد.

 

در چیلر های جذبی جذبی به علت دارا بودن کمپرسور متغیر صرفه جویی انرژی خوبی دارند، یعنی بعضی از اواپراتورها که نیاز به کار ندارندرا خاموش کند و برای گرمایش و سرمایش به کار می روند. در مناطق معتدل در تابستان در حدود 30 درصد صرف جویی انرژی دارد اما در آمریکا بین 5 تا 15درصد می باشد که در مقایسه با سیستم های متداولی که در آنجا کار می کنند.

هزینه ی نصب و راه اندازی سیستم های VRF/V نسبت به چیلرها و پکیج های سقفی که نیاز به کانال کشی دارند بستگی به نوع ساختمان و فضا گاهی کمتر و گاهی بیشتر می شود و باید ارزیابی دقیقی صورت گیرد. در مناطق سرد مشتریان استفاده از گرمایش VRF/V را به علت ضعف و عدم کارایی مطلوب حس واقعی از آن اجتناب می کنند.

چیلر جذبی

بررسی سیستم وی ار اف

سیستم VRF/V دارای تعداد زیادی کمپرسور نسبت به چیلرها که بین 1 تا 4 کمپرسور در ظرفیت یکسان از قابلیت اتکا پذیری کمتری هستند زیرا در هنگام گرمایش وظیفه خطرناک تری را برعهده دارند. طول عمر آن ها تا 20 سال می باشد اما در سیستم مشابه با پکیج و چیلر تا 30 سال می تواند باشد. وجود نگرانی برای نگهداری خطوط طولانی لوله کشی مبرددر سیستم های VRF/V و یافتن نشتی آن ها و تعمیرات آن ها پرزحمت و پردردسر می باشند.

زیرا به علت حجم زیاد و طول لوله کشی طولانی مبرددر فضاهایی که انسان در آن قرار دارد نقطه ضعف آن ها را برملا می سازد. این موانع می تواند توسط پشتیبانی فنی کامل و صحیح توسط سازندگانی کمترو برطرف شود زیرا این سیستم ها نیازی به کانال کشی، لوله کشی آب سیستم های برج خنک کن، تصفیه آب و رسوب زدایی ندارند و قوانین محلی نیز بسیار مهم می باشد مثلا در ژاپن استفاده از چیلرهای الکتریکی دارای محدودیت می باشد.

سیستم VRF/Vدارای وزن کمتری می باشند و نیاز به کانال کشی برای هوا ندارند و ملاحظات سازه ای نیز در نظر گرفته نمی شوند و موجب کاهش ارتفاع سقف می شود و نیازی به اتاق تاسیسات مکانیکی در داخل ساختمان نخواهد بود.

 در کلاس ها آموزش چیلر ها به بررسی و آموزش آشنایی با اصول و عملکرد چیلر های مختلف میپردازیم

آموزش تعمير و نصب کولرگازی اسپیلت

ارتباط با آموزشگاه دانش تاسیسات

شعبه تهران

شهر ری، سه راه ورامین، خیابان شهید غیوری، کوچه صالحی ، سرای محله شهید غیوری

تلفن:  09030770446

02136657315 - 02133372675

لوکیشن آموزشگاه دانش تاسیسات تهران

--------------------------

شعبه اصفهان

هشت بهشت غربی، انتهای ملک شمالی، نبش کوچه ریخته گران، روبروی قرض الحسنه ابوذر

تلفن: 03132722459

09909516260

09030770446

 لوکیشن آموزشگاه اصفهان

سامانه پیامک

5000203002020

جهت ثبت نام مشخصات خود را به شماره فوق پیامک نمائید.